Betting Odds Bonus

Bästa oddsbonusar 2019 i Varje Kategori – Vår lista

15 augusti, 2019
par Admin

I den här artikeln kommer vi jämföra vad som är enligt oss de bästa oddsbonusarna mellan fem av våra största och bästa spelbolag. De spelbolag som är med i recensionen är Betsson, Unibet, Bethard och Nordicbet. Förutom den ordinarie välkomstbonusen kommer vi även jämföra spelbolagens återkommande bonusar och mobilbonusar. Det vill säga vilka som vi anser har bäst bonusar överlag. Dessutom kommer vi ta upp detaljer som insättningar, uttag och transaktioner. Mycket nöje!

Vad är de bästa bookmakere till oddsbonusar?

BookmakerBonusSpela här
Betsson100% upp till 1000 krGå till Betsson

Regler och villkor gäller 18+

Unibet100% upp till 2000 krGå till Unibet

Regler och villkor gäller 18+

Bethard100% upp till 1000 krGå till Bethard

Regler och villkor gäller 18+

Bästa Oddsbonusar

Våra Bästa Oddsbonusar

Detta är vad de olika spelbolagen har att erbjuda när det kommer till välkomstbonusar till nya spelare. Alltså vad vi anser är de bästa oddsbonusar marknaden har att erbjuda.

Betsson oddsbonus

Hos Betsson välkomnas alla nya spelare på oddssidan med en dubblering av sin första insättning, upp till ett värde av 2 500 kr. För att ta del av erbjudandet behöver du sätta in minst 100 kr vid din första insättning. Sätter du in 500 kr eller mer får du dessutom 150 cash spins och ett gratisspel värt 150 kr, helt fria från omsättning.

Omsättningskravet för bonusen är 6x på oddsspel, på övriga spelformer gäller 35x. Du behöver omsätta bonusen inom 60 dagar från det att du mottagit den.

Betta på Betsson här

Regler och villkor gäller 18+

Unibet oddsbonus

Unibet har samma erbjudanden om välkomstbonusar oavsett om du föredrar odds, poker eller casino. Märk dock pluralformen, du som ny spelare hos Unibet har alltid tre välkomstbonusar att välja bland, beroende på vilken typ av spelare du är.

Det första alternativet är en insättningsbonus på 200 % från din första insättning. Som mest kan du få 2 000 kr att spela för. Alternativ nummer två är en insättningsbonus på 500 % upp till 500 kr. Den tredje bonustypen ger dig en 100 % bonus på din första insättning, denna gång ända upp till 5 000 kr.

För samtliga bonuserbjudanden är omsättningskravet 5x på oddsspel och 25x på övriga spel.

Betta på Unibet här

Regler och villkor gäller 18+

Bethard oddsbonus

Bethards erbjudande om oddsbonus till nya spelare består av totalt 500 kr extra att spela på oddssidan. För att få ut maximalt av bonusen behöver du omsätta minst 1 000 kr under din första vecka hos Bethard. Då kan du nämligen ta ut 50 kr extra att spela för helt omsättningsfritt vid 10 separata tillfällen. Detta erbjudande gäller i 60 dagar från det att du aktiverat bonusen.

Betta på Bethard här

Regler och villkor gäller 18+

Nordicbet oddsbonus

Nordicbets välkomstbonusar till nya spelare på oddssidan består av en dubblering av din första insättning, upp till ett värde av 2 500 kr. Du behöver göra en första insättning på minst 100 kr för att aktivera oddsbonusen. Sätter du in 500 kr eller mer vid det första tillfället belönas du nämligen 100 helt omsättningsfria cashspins och ett riskfritt spel på oddssidan värt 100 kr.
Omsättningskravet för den ordinarie insättningsbonusen är 6x på sportspel och 35x på övriga spelutbudet. Du behöver omsätta din bonus inom 60 dagar räknat från aktiveringsdagen.

Betta på Nordicbet här

Regler och villkor gäller 18+

Hur vi har valt bland bästa oddsbonusar

Att utse vilken av dessa bästa oddsbonusar som är den allra bästa har som ni kanske förstår inte varit helt lätt. Det handlar som sagt av några av de bästa spelbolagen i Sverige, som såklart också kan erbjuda de bästa oddsbonusar marknaden har att erbjuda.

De faktorer vi har värderat högst är valfrihet för dig som spelare och bredd i erbjudandet, det vill säga om du kan få något annat än bara bonuspengar. Andra saker är givetvis hur högt bonusbeloppet kan bli, utan att omsättningskraven blir allt för tuffa för den skull. Med dessa faktorer i beaktning har vi kommit fram till en vinnare.

Bästa-välkomstbonus

Vår Bästa oddsbonus för återkommande spelare: Nordicbet

När det gäller bästa oddsbonusar för återkommande spelare hos dessa fem spelbolag har vi utsett Nordicbet till vinnaren. De erbjuder nämligen återkommande gratisspel eller rena kontanter att ta ut.
Hur ofta då undrar ni? Jo varje vecka faktiskt. Det enda du behöver göra är att anmäla dig till denna kampanj och sedan logga in på ditt Nordicbet konto varje fredag. Då belönas du med en överraskning som antingen kan bestå av ett gratisspel mellan 10 och 1 000 kr, eller gratispengar mellan 100 och 10 000 kr. Gåvorna delas ut före kl. 15:00 på fredagar.

Betta på Nordicbet här

Regler och villkor gäller 18+

Vår Bästa oddsbonus för mobil: Unibet

Inom kategorin bästa oddsbonusar för mobilanvändare är Unibet det spelbolag vi kan rekommendera allra varmast. Detta då både deras mobilsajt och app tillhör de vassaste på marknaden, kombinerat med att de har bäst bonusar överlag.
De har en stor valfrihet vad det gäller den ordinarie välkomstbonusen. Du kan även livestreama den sport du bettar på direkt i mobilen. Detta i kombination med störst spelutbud, oddsmöjligheter och möjlighet till riskfria spel i mobil gör att Unibet plockar hem den här kategorin.

Bästa spelbolag för att göra insättningar och uttag: Unibet

Alla dessa fem spelbolag erbjuder stora valmöjligheter när det gäller insättningar och uttag och du kan välja bland de metoder man kan kräva av ett spelbolag idag. Unibet tar ändå hem den här kategorin tack vare att man kan erbjuda Swish som betalningsmetod, en metod många föredrar idag.

Betta på Unibet här

Regler och villkor gäller 18+

Spelbolaget med bästa kundtjänst: Betsson

Betsson har egentligen allt man kan kräva av en välfungerande kundtjänst. De erbjuder de tre vanliga metoderna för att ta kontakt med spelbolaget, nämligen live chatt, mail och telefon. Dessutom är svarstiderna snabba, ca 30 sekunder för live chatt, 30-60 minuter för mail och ringer du på Betsson telefonnummer blir du normalt uppringd inom 2 minuter.
Och, kanske det viktigaste av allt, kundtjänsten är bemannad dygnet runt med svensktalande personal.

bästa oddsbonusar på fotboll

Olika typer av oddsbonusar

Det finns en hel del olika typer av oddsbonusar. Här ska vi gå igenom några av de vanligaste och bästa oddsbonusar:

Insättningsbonus/Välkomstbonus

Denna typ av bonus är den som vi gick igenom allra först i den här texten. Det vill säga den bonusen som spelbolagen erbjuder till sina nya spelare. Välkomstbonusarna är i regel de bästa oddsbonusar som finns både hos spelbolagen och på marknaden överlag.
De allra flesta välkomstbonusar innehåller någon form av insättningsbonus, det är därför vi har klumpat ihop dessa bonustyper här. En insättningsbonus innebär att spelbolaget matchar din första, eller flera av dina första insättningar på spelbolaget. I regel med något form av omsättningskrav på bonuspengarna. Välkomstbonusen kan sedan kompletteras med någon annan bonustyp.

No deposit bonus

Denna bonustyp är egentligen inte så vanlig i samband med odds, men den förekommer. En No Deposit bonus innebär att du kan få en bonussumma att spela för, utan att du behöver göra någon insättning. De följer dock med omsättningskrav, vilket i kombination med bonusens låga belopp, kan göra det svårt att få ut så mycket av detta bonuserbjudande.

Reload bonus

Denna bonustyp är egentligen ett sätt att förlänga välkomstbonusen och att behålla befintliga spelare. Den är vanlig i alla delar av en spelsajt, så även på oddssidorna Genom att erbjuda regelbundna bonusar på insättningar, är det inte bara nya spelare som får ta del av detta. Reload bonusen kan ibland ha omsättningskrav, men inte alltid.

Lojalitetsbonus/VIP-bonusar

Denna bonus brukar vanligtvis omfatta hela spelsajten, om det är en sajt som erbjuder andra spelformer än bara betting. Det är ett sätt att belöna trogna spelare. De kan bland annat få regelbundna och oregelbundna belöningar, gåvor och andra typer av bonusar. Ju mer man spelar hos en spelsajt, desto bättre och mer frekventa bonusar brukar man få.

Mobilbonusar

I takt med att allt större del av bettandet hos spelbolag förlagts till mobilen har många spelbolag börjat erbjuda så kallade mobilspecifika bonusar. Det är oftast lite mindre bonusar, men som ändå blir ett välkommet tillskott.

Riskfria/gratisspel

Detta är två väldigt lika typer av bonusar som ändå har en viktig åtskillnad mellan sig. När du erbjuds ett riskfritt spel så finansierar du det själv från din egen spelbudget. Vinner du behåller du vinsten, men förlorar du får du insatsen tillbaka.
Ett gratisspel å sin sida finansieras av spelbolaget. Det är ofta en del av en välkomstbonus. Du har alltså inte heller här något att förlora, däremot kan det finnas omsättningskrav på eventuell vinst från gratisspel.

FAQ

Jag har problem med min bonus, vad ska jag göra?

Ta kontakt med spelbolagets kundtjänst. Du kan även kolla in vår ranking kring bästa oddsbonusar och de olika spelbolagens kundtjänst.

Är den största bonusen alltid den bästa?

Nej, bästa oddsbonusar är inte detsamma som den största bonussumman. Stora bonusar betyder ofta höga omsättningskrav som det kan vara svårt att spela igenom. Dessutom kan det finnas andra regler och villkor kring bonusarna som inte passar just dig så bra.

Är alla oddsbonusar mobilvänliga?

Om du hittar välkomstbonusen via mobilsidan eller appen kan du också aktivera den därifrån. Därmed går det lika bra att utnyttja sin välkomstbonus fullt ut via mobilen. Dessutom kan det finnas specifika mobilbonusar att utnyttja därifrån, förutom de ordinarie bästa oddsbonusar.

Behöver jag alltid göra en insättning för att få ut en bonus?

Nej, det kan ibland finnas så kallade gratisbonusar. Dessa brukar dock vara betydligt mindre än de ordinarie insättningsbonusarna.

 

Rate this post  • Bettingsidor & Appar