Från 02/07/2020 kommer alla svenska casino-bonusar begränsas till högst 100 kr. Den veckovisa insättningsgränsen kommer vara 5 000 kr.
Betting Odds Bonus

Melodifestivalen 2021 – Allt om bästa odds, spelbolag och vilken artist du ska betta på

24 juli, 2021
par Admin

Melodifestivalen är en återkommande musiktävling som engagerar många svenskar och det går även att betta på melodifestivalen på ett antal olika spelbolag. Här ger vi en sammanfattning av melodifestivalen och i synnerhet 2019 års upplaga. Tävlingen går av stapeln under februari-mars och efter både deltävlingar och andra chansen så är det dags för den stora finalen i globen den 9 mars. Denna artikel ger en bild av folkfesten, vad som händer dessa månader och lite tips på hur du kan tänka om du vill betta på melodifestivalen.

Bookmakerbetta på eurovision med nordicbetbetta på mello med bwinspela på eurovision med betway
Tippad VinnareJohn Lundvik 1.6
Hanna Ferm & Liamoo 4.0
John Lundvik 1.7
Hanna Ferm & Liamoo 4.0
Informationen uppdateras
Betta nu på Melodifestivalen 

Spela på NordicBet

Regler och villkor gäller 18+ 

Spela på Bwin

Regler och villkor gäller 18+

Spela på Betway

Regler och villkor gäller 18+

melodifestivalen-2019

Om Melodifestivalen – Svenskarnas mest älskade musiktävling

Melodifestivalen, eller Mello som det kallas i folkmun, är en musiktävling som varje vår arrangeras av Sveriges television. Den går alltid av stapeln under våren och den första deltävlingen 2019 går av stapeln den 2 februari.

Det är den mest kända musiktävlingen i Sverige och den drar miljontals tv-tittare varje år och vinnaren skickas vidare som Sveriges bidrag i den europeiska tävlingen Eurovision song contest där de vinnande bidragen för respektive deltagarland får delta. Vill du betta på mello så går det att hitta bra melodifestivalen odds hos många spelbolag.

Att vinna melodifestivalen och gå vidare till Eurovision anses väldigt ärofyllt och det ger nästan alltid en stark skjuts framåt i karriären för den vinnande artisten.

Melodifestivalen arrangerades för första gången år 1958 och och med undantag för tre år så har denna nationella tävling utsett Sveriges bidrag till Eurovision song contest. Programmet var det mest sedda på svensk tv under 13 raka år fram till och med 2013. År 2006 så var det över 4,2 miljoner svenskar som tittade på den tv-sända finalen av melodifestivalen.

Mello 2019 engagerar en stor del av Sveriges befolkning på ett eller annat sätt och det är en riktig familjefest för både stora och små. Det går att hitta melodifestivalen odds hos många spelbolag i Sverige.

Spelbolag man kan spela på Melodifestivalen hos

Det går att betta på melodifestivalen och du hittar en hel del fina odds på ett antal olika bettingsidor. Tidigare år så har det varit relativt svårt att finna bra melodifestivalen odds för att kunna betta på melodifestivalen men detta har förändrats och du kan nu hitta dessa nästan på alla bettingsidor.

För att se vilka spelbolag som erbjuder bästa bonusen nu så kan du hitta listan här.

Du kan betta på melodifestivalen och samtliga deltävlingar, tävlingen andra chansen samt på finalen. Det går även att redan nu betta på vem som kommer att vinna finalen.

Nedan har du en lista på en del av de spelbolag där du kan betta på melodifestivalen.

SpelbolagSpela på Melodifestivalen
betta på melodifestivalen med bet365
betway-logo
bethard-melodifestivalen
spela på mello med nordicbet
betsson-mello
spela på melodifestivalen 2019 med LeoVegas

Spelbolag med bäst Melodifestivalen odds

Det går att hitta bra odds hos många spelbolag och det gäller att se sig omkring för att hitta de bästa oddsen när du ska betta på mello. Du behöver idag inte vara kund hos respektive spelbolag för att se de aktuella oddsen så det är enkelt att gå in antingen på deras hemsidor och jämföra oddsen innan du ska betta på melodifestivalen.

För att se en lista på de senaste oddsen hos flera olika spelbolag klickar du här.

Oddsen är rörliga vilket innebär att de kan ändras löpande fram tills att tävlingen avgörs. Med andra ord så är det smart att betta på melodifestivalen direkt när du hittar ett bra odds så att det inte hinner ändras innan du kommer till skott.

I dagsläget så erbjuder Unibet bäst odds när det gäller att betta på melodifestivalen slutvinnaren i finalen och den deltagare som sedermera skickas vidare till Eurovision song contest.

Det spelbolag som nu erbjuder bäst odds när det gäller att utse vinnare och placering i respektive deltävling är Betway. Som sagt så är det viktigt att försöka bilda sig en egen uppfattning om vad som har bäst spelvärde innan du bestämmer dig för att betta på mello men vi försöker att reda ut begreppen nedan.

Artist & BidragOdds
Jon-Henrik Fjällgren – Norrsken3.00
Hanna Ferm & LIAMOO3.50
John Lundvik – Too late for love7.50
Bishara – On my own12.00
Lisa Ajax – Torn12.00
Mohombi – Hello12.00
Wiktoria – Not with me12.00
Malou Prytz – I do me14.00
Anna Bergendahl – Ashes to ashes26.00
Anton Hagman – Känner dig31.00
Rebecka Karlsson – Who I am36.00
Andreas Johnson – Army of us41.00
Nano – Chasing Rivers41.00
Lovers of Valdaro – Somebody Wants46.00
Martin Stenmarck – Låt skiten brinna51.00
Vlad Reiser – Nakna i regnet51.00
Arvingarna – I do71.00
Lina Hedlund – Victorious76.00
Omar Rudberg – Om om och om igen76.00
Pagan Fury – Stormbringer76.00
Dolly Style – Habibi101.0
Ann-Louise Hansson – Kärleken finns kvar201.0

Betta här

Regler och villkor gäller 18+

Betta på melodifestivalen: Hur ska man tänka?

Det finns några huvudsakliga aspekter att ta hänsyn till när du ska försöka röna ut vem eller vilka som kommer att ha bra chanser att gå långt i melodifestivalen 2019. Är du väl påläst och har tagit dessa i beaktande så kan du hitta bra melodifestivalen odds som kan möjliggöra fina vinster om du vill betta på mello.

Det första man måste förstå är att det inte är en musiktävling där det endast är den musikaliska skickligheten eller artisteriet som bestämmer vem som vinner melodifestivalen 2019. Oddsen för de olika artisterna kan påverkas av en rad saker.

I deltävlingarna så är det endast tittarna som ringer in och röstar som har avgörandet i sina händer medan artisterna i finalen även tilldelas poäng av olika jurys. Något som kan påverka tittarnas röster i stor utsträckning kan vara saker som hur många följare respektive artist har på Instagram och andra social medier, hur känd artisten är sedan tidigare och hur mycket tid artisten fått i media i nära anslutning till tävlingarna.

Ska du betta på mello så är det smart att läsa på och hitta de bästa oddsen som finns på marknaden.

Dessa aspekter påverkar utgången mest under deltävlingarna då det endast är tittarna som röstar fram sin favorit då. När vi kommer till finalen så har det fortfarande en inverkan på slutresultatet men inte i samma utsträckning. Ovanstående påverkar utgången i melodifestivalen 2019 och påverkar även de odds som spelbolag sätter.

Eurovision finalen i Tel Aviv

Finalen i Eurovision går av stapeln i det land vars artist vann den senast upplagan. Om vinnaren av melodifestivalen 2019 skulle vinna finalen i Eurovision song contest så skulle nästa års tävling alltså förläggas i Sverige. Då vinnaren i 2018 års upplaga Netta Barzilai, med låten Toy, kommer ifrån Israel så kommer årets upplaga avgöras i Israels näst största stad Tel Aviv.

Det kommer att bli en folkfest och hela världens blickar kommer under några dagar i maj att riktas mot Tel Aviv och den stora finalveckan. Finalen avgörs den 18 maj och tidigare under den veckan avgörs vilka som skickas vidare till den stora finalen i två semifinaler den 14 och den 16 maj. Du kan inte bara hitta melodifestivalen odds utan det går även att betta på melodifestivalen och därefter Eurovision.

Melodifestivalen Turné – 6 st olika svenska städer

Melodifestivalen 2019 avgörs den 9 mars i Stockholm och tar sin början den 2 februari i Göteborg. Den stora folkfesten börjar som sagt i Göteborg och drar sedan vidare till deltävling nummer 2 som går av stapeln i Malmö den 9 februari.

Deltävling nummer 3 och 4 avgörs i Leksand respektive Lidköping. Innan Finalen i Stockholm så ska de artister som fått en så kallad andra chans mötas den 2 mars i Nyköping.

Samtliga tävlingar i melodifestivalen 2019 tv-sänds och det går att betta på melodifestivalen hos många spelbolag. Oddsen skiljer sig dock mellan olika spelbolag.

Om deltävlingarna

Deltävlingarna i melodifestivalen 2019 avgörs på lördagskvällar kl 20.00 och i varje deltävling deltar sju artister varav två stycken röstas fram av tv-tittarna och går direkt till den stora finalen i Stockholm. Utöver dessa två så röstas också två stycken lucky losers fram som kommer på tredje och fjärde plats och därmed får delta i den sista deltävlingen andra chansen.

Deltävlingarna avgörs i olika städer varje år och det är upp till de städer i Sverige som är intresserade av att anordna en deltävling i melodifestivalen 2019 att ansöka om detta. Du kan hitta melodifestivalen odds på samtliga deltävlingar.

Om andra chansen

Andra chansen är den sista tävlingen innan finalen i melodifestivalen 2019 och när det börjar närma sig finalen så bör du ha skaffat dig bra förutsättningar för att kunna betta på melodifestivalen. De fyra deltävlingar som har bordlagts har tillsammans utsett 8 st artister som i andra chansen ska tävla om de två sista platserna i finalen av melodifestivalen 2019.

Du kan hitta melodifestivalen odds för både andra chansen och finalen. Vill du betta på melodifestivalen så börjar du närma dig sista chansen.

Om finalen

Finalen avgörs i Stockholm på Friends Arena och vinnaren av denna final får den stora äran att representera Sverige i Eurovision song contest i Israel. Startfältet består av de åtta artister som gått vidare från deltävlingarna samt de två deltagare som gått vidare från andra chansen.

Finalen direktsänds av Sveriges television och tittarsiffrorna brukar uppgå till cirka fyra miljoner vilket gör evenemanget till det mest populära i Sverige. Du hittar melodifestivalen odds på samtliga deltagare i finalen. För att se aktuella odds kan du klicka här.

Vilka programledare står för underhållningen i årets Mello?

De som får äran att vara programledare för melodifestivalen brukar granskas under lupp för sina prestationer och melodifestivalen 2019 lär inte vara något undantag. Musiktävlingen det här året leds för ovanlighetens skull av hela fyra programledare, Kodjo Akoloor, Marika Carlsson, Sarah Dawn Finer och Eric Saade.

Marika Carlsson är välkänd på radio och har blivit utsedd till årets kvinnliga komiker två gånger. Kodjo Akolor är även han känd från radio och gör detta för första gången. Eric Saade har deltagit som artist och Sarah Dawn Finer både som artist och programledare.

betta på melodifestivalen

Vilka artister kommer delta?

Det är 28 artister som gör upp om 10 finalplatser i melodifestivalen 2019 och till slut den åtråvärda förstaplatsen och det går att betta på melodifestivalen och samtliga dess deltagare har ett melodifestivalen odds hos spelbolagen. Det är både välkända och mer okända artister som deltar i årets upplaga.

Här följer de 28 artister med respektives bidrag som deltar i melodifestivalen 2019.

Deltävling
ArtistBidrag1234
Anna BergendahlAshes to Ashes
Lisa AjaxTorn
NanoChasing Rivers
MohombiHello
Zeana feat. Anis Don DeminaMina bränder
Arja SaijonmaaMina fyra årstider
High15No Drama
WiktoriaNot With Me
Andreas JonssonArmy of Us
Hanna Ferm och LiamooHold You
Malou PrytzI do me
Oscar EnestadI love it
Jan MalmsjöLeva livet
Vlad ReiserNakna i regnet
MargaretTempo
Dolly styleHabibi
Martin StenmarkLåt skiten brinna
Jon Henrik FjällgrenNorrsken
OmarOm om och om igen
The lovers of ValdaroSomebody wants
Lina HedlundVictorious
Rebecka KarlssonWho I am
ArvingarnaI do
Anton HagmanKänner dig
Ann-Louise HanssonKärleken finns kvar
BisharaOn my own
Pagan FuryStormbringer
John LundvikToo late for love

 

 

  • Betta på Sport & Events

18+ | Spela ansvarsfullt | Villkor gäller | Endast nya kunder | Kommersiellt innehåll