Från 02/07/2020 kommer alla svenska casino-bonusar begränsas till högst 100 kr. Den veckovisa insättningsgränsen kommer vara 5 000 kr.
Betting Odds Bonus

Bonus utan insättning, gratisspel och oddsbonusar – Hur funkar det?

8 februari, 2019
par Admin

På marknaden finns det idag en mängd olika spelsidor att registrera sig på med olika villkor. Önskar man härliga gratisspel, bonus utan insättning och bra oddsbonus kan det vara värt att jämföra olika sidor och alternativ. Kolla alltid upp vilka villkor som en oddsbonus och ett gratisspel är kopplat till.

Spelboloag med bonus utan insättning

Der är for tiden inget spelbolag der har en bonus utan insättning, men vi kan fortfarande rekommendera dessa top bolag:

BookmakerBonusSpela här
Comeon

Comeon

200% upp till 1000 krGå till Comeon

Regler och villkor gäller 18+
888sport888sport500% upp till 500 krGå till 888sport

Regler och villkor gäller 18+
Betway

betway

100% upp till 1000 krGå till Betway

Regler och villkor gäller 18+

Vad är en bonus utan insättning?

Det är när du som spelare får möjlighet att prova spela utan att sätta in egna pengar. Ta del av ett gratisspel, få en summa att spela för vid registrering som en bonus utan insättning till en bra oddsbonus. Helt enkelt möjligheten för dig som spelare att testa på en sida och de spel som finns att tillgå.

bonus utan insättning

Hur gör jag för att ta del av en odds bonus utan insättning?

Varje sajt har sina egna villkor för vad man som spelare förväntas att göra. Generellt handlar det om att registrera sig på deras sida. Registrering kan ske på många olika sätt, ibland räcker det med bankID och ibland kan det krävas lite mer av dig som spelare i en mer omfattande registreringsprocess.

Vilka olika typer av bonusar utan insättning finns det?

Det finns en mängd olika typer av bonusar men det vanligaste kan möjligen vara ett gratisspel. Ett exempel är att som tack för att du registrerar dig så får du möjlighet att spela på odds tre gånger med chans att vinna riktiga pengar utan att det kostar dig en enda krona.

En annan variant är en bonus utan insättning. Spelaren får då helt enkelt en viss summa att spela för.

Ibland kan det också finnas en oddsbonus eller något kopplat till odds. De tre första spelen så dubblerar bolaget oddset till dig.

oddbonusar fotboll

Spelbolag med gratisspel

Den som vill njuta av bonus utan insättning kan enkelt söka på internet. Det finns både stora och välkända spelföretag till mindre som erbjuder allt från gratisspel till en härlig oddsbonus.

Vad och när ett spelbolag erbjuder vissa saker som oddbonus och gratisspel kan variera. Är man intresserad kan det vara värt att hålla ögonen öppna efter olika typer av erbjudanden som kommer då och då.

Klicka dig in på vår artikel här för en lista på uppdaterade oddsbonusar.

Vad kan jag spela på med min bonus?

Alla spelbolag har sina egna villkor för att få avnjuta ett gratisspel. Några har väldiga begränsningar till vilka spel det gäller och andra ger spelaren mer fria händer.

Är du ute efter att testa något specifikt som just oddsbonus rekommenderas att man kontaktar supporten och frågar eller letar fram vad som gäller för att slippa bli besviken.

Är det verkligen ett gratisspel?

Spelen i sig är verkligen gratis om spelbolagen lockar med det. Självklart är det inte så att man får en bonus utan insättning som man direkt kan plocka ut till sitt bankkonto.

Om en spelare vinner en stor summa pengar i ett gratisspel eller via en oddsbonus ska man också vara lite vaksam på vad som kan gälla.

Generellt finns alltid ett omsättningskrav på samtliga typer av gratisspel och alla varianter av oddsbonus som finns.

Vad innebär då begreppet omsättningskrav? Vad gäller för min bonus utan insättning? På marknaden idag finns det företag som lockar med väldigt bra förmåner men har otroligt höga omsättningskrav.

Ett omsättningskrav kan anses vara rimligt om det ligger någonstans 5-10 gånger pengarna om det gäller spel på odds.

Det är viktigt att förstå vad ett omsättningskrav är för att få ut så mycket som möjligt av sin oddsbonus och de gratisspel som finns ute på marknaden. Spelbolaget vill ju att människor ska välja just deras sida och lockar därför med en bonus utan insättning.

Tanken är då att pengarna är låst i företaget tills att spelaren har uppfyllt det motkrav som finns tack vare omsättningskrav.

Har du fått ett gratisspel eller en bonus är det den som behöver omsättas, det vill säga satsas och spelas på företagets hemsida.

Fick du en bonus utan insättning på 100 kronor vid registrering och har ett omsättningskrav på 10 gånger pengarna innebär det att du totalt måste satsa tio gånger 100 kronor, totalt 1000 kronor alltså, för att kunna plocka ut den vinst som du gör via en oddsbonus eller det gratisspel du avnjuter.

Det kan också finnas en begränsning på hur lågt odds som man får spela på och använda sig en bonuspengarna.

Här varierar det väldigt mellan de olika spelsidor som finns men ha som riktmärke att det ofta ligger mellan 1,5 och 2 gånger pengarna. Odds som är lägre går det alltså inte att spela på.

Regler och villkor för bonusar utan insättningskrav

Att berätta exakt vad som gäller för bonus utan insättning, gratisspel och alla de oddsbonus som finns på marknaden är omöjligt. Varje spelsida har sina egna regler och villkor, ofta går dessa att läsa på företagets FAQ.

Har man fortfarande funderingar kring vad som gäller är ett bra tips att fråga supporten eller leta upp ett forum där andra spelare håller till.

betta på fotboll

Vanliga Frågor

Vanliga frågor kring oddsbonus, gratisspel och bonus utan insättning finns ofta samlade på spelsidors hemsida. Detta för att de ska slippa besvara samma sak om och om igen. Vi har samlat några utav de vanligaste här nedan.

Om jag får en bonus utan insättning och vinner, är det fritt att ta ut min vinst?

Återigen bör man vända sig direkt till den aktuella spelsidan med sin fråga. Idag är det ofta kostnadsfritt att ta ut sin vinst men beroende på vad man använder för betalsätt kan också exempelvis banken ta ut en avgift om det skulle röra sig om utländsk valuta.

Kan vara värt att också kolla upp att det inte är en kostnad för att ta ut sin oddsbonus om den understiger en viss summa och liknande.

Kan alla ta del av en bonus som inte har några insättningskrav?

Generellt kan alla nya spelare ta del av en bonus utan insättning och avnjuta ett härligt gratisspel och en bra oddsbonus.

I speciella fall kan det vara riktat till vissa segment men ja, ofta kan alla ta del av detta bara man är ny spelare på sidan och uppfyller de grundläggande kraven som att vara över 18 år och svensk medborgare.

Binder jag upp mig för något när jag får ett gratisspel?

Här är svaret nej. Normalt sett kan du prova ett gratisspel eller spela på en oddsbonus utan att förbinda dig till något alls.

En bonus utan insättning ska man mer kunna se som möjligheten till att testa en viss spelsida. Finns alla funktioner man önskar sig och uppfyller sidan de krav som jag som spelare är ute efter?

Alla spelare har sina egna preferenser och önskemål vilket ett gratisspel kan ge svaret på. Därför kan det absolut vara värt att prova en oddsbonus och tacksamt ta emot en bonus utan insättning. Det är ju gratis och möjligheten finns att vinna riktiga pengar.

Därför är det så viktigt att kolla upp vilka omsättningskrav som finns, det finns spelbolag på marknaden som har helt orimliga krav vilket gör det nära på omöjligt att faktiskt kunna plocka ut en eventuell vinst. Viktigast av allt är att du som spelare har en trevlig stund när du loggar in dig på den spelsida som du bestämt dig för att testa.

 

 

  • Betting Strategier

18+ | Spela ansvarsfullt | Villkor gäller | Endast nya kunder | Kommersiellt innehåll