Från 02/07/2020 kommer alla svenska casino-bonusar begränsas till högst 100 kr. Den veckovisa insättningsgränsen kommer vara 5 000 kr.
Betting Odds Bonus

CSGO betting sites – de 5 bästa bettingsidorna för dig som vill spela CS:GO

24 juli, 2021
par Admin

CS:GO är väldigt populärt. Det märks inte minst på CSGO betting som också har ökat explosionsartat. Idag är det en av de e-sporter det läggs flest bets på. Vi har gjort en guide till CSGO betting och i denna ger vi dig tips och tricks till CS GO betting och på de bästa CSGO betting sites.

Vad är de bästa bookmakere till esport?

betway logonordicbet logo
Bonus & Omsättningskrav100 % upp till 1000 kr
6x
100 % upp till 1000 kr
8x
100 % upp till 2000 kr
5x
Spela nu 

Ta mig till Betway

Regler och villkor gäller 18+ 

Ta mig till NordicBet

Regler och villkor gäller 18+

Ta mig till Unibet

Regler och villkor gäller 18+

csgo betting sites

Bli proffs på CSGO betting!

Vi vill hjälpa dig att bli ett riktigt proffs på CSGO betting och CS GO betting sites. Därför skriver vi bara om de bästa CSGO betting sidorna. Men allra först kommer vi dela med oss av våra tips och tricks för CSGO betting.

Vi går grundligt igenom hur du kan tippa på e-sport överlag och ger förslag på hur du bör tänka när du lägger dina bets på CS GO betting sites – och på vad du helst bör undvika. Häng med här för att få bättre förståelse för CSGO betting innan du kastar dig in i spelet, så att du bättre kan väga för och emot när du väl befinner dig på CSGO betting sites.

Vad kan man spela på inom CSGO betting?

Före vi går igenom de bästa CSGO betting sites ska vi inleda vår CSGO betting guide med att titta lite närmare på vad du kan spela på. Listan kan förstås göras lång, då det finns otaliga specialspel. Just här nöjer vi oss med att berätta om de vanligaste spelen, som ju också finns på de flesta CS GO betting sites.

Match betting på CSGO betting sites

CSGO match betting är den vanligaste formen av spel på CS GO betting sites och innebär att du satsar på det lag du tror kommer vinna matchen, som exempel att Fnatic kommer slå Cloud9.

  • Handikapp-match på CS GO betting sites

Tycker du att oddsen för en segrare inte är tillräckligt höga eller har du en idé om hur många rundor storfavoriterna kommer vinna med? I så fall kan du spela med så kallat handikapp på CS GO betting sites.

Du kan då, och exempelvis, lägga dina bets på att Fnatic kommer slå Cloud9 med handikapp 5. Om du gör detta spelar du på att Fnatic vinner med minst 6 rundor, eftersom Cloud9 startar med en ledning på 5 rundor.

  • Turneringar på CSGO betting sites

Precis som du kan tippa på en matchvinnare på CSGO betting sites kan du lägga dina bets på en vinnare av hela turneringen. Du kan även slå vad om ett lag som du tror kommer gå vidare till åtminstone semifinalen.

  • Over-/under-rundor på CS GO betting sites

En annan form av populär CSGO betting är vadslagning om hur många rundor som totalt kommer spelas. Återigen, om du tror att ett lag kommer att sopa banan med motståndaren kan du satsa på att färre än 25 rundor kommer spelas.

Om vi ännu en gång använder oss av exemplet Fnatic-Cloud9 spelar du kanske på att Cloud9 max vinner 8 rundor. Då måste motståndaren Fnatic vinna 16 rundor för att ta hem matchen.

Betta på CSGO

Regler och villkor gäller 18+betta på csgo turnering

CS:GO betta på spelarprestationer

Inom CSGO betting är det även fullt möjligt att lägga dina bets på enskilda spelare. De flesta CSGO betting sites har detta alternativ – och vad många valmöjligheter det ger! Du kan exempelvis tippa på att dev1ce får flest kills i en match eller turnering ELLER att s1mple koras till turneringens MVP.

Går det att spela några specialspel?

På CSGO betting sites finns en hel del specialspel där du kan göra din CSGO betting på mera svårsiade utfall. Ett exempel på en utgång det är svårt att förutspå är till exempel att Astralis bara vinner mot NaVi om s1mple får flest kills.

Här är det särskilt viktigt att ha extra mycket koll på oddsen, då de inte helt och fullt avspeglar de oförutsägbara utfallen i specialspelen. Inte alla CS GO betting sites har lika många specialspel – eller samma specialspel för den delen. Vi kommer till det här senare.

Vad är Transferspel?

På många CSGO betting sites kan du satsa på hur spelare byter lag i stället för på matcher, på så kallat transferspel. Varje år byter åtskilliga spelare lag, och detta i strävan efter den perfekta laguppställningen. Genom denna typ av CSGO betting kan alltså spela på vilka spelare som går vidare till vilka lag.

CS:GO skin betting

CSGO skin betting är ett alternativ till ”vanlig” CSGO betting på CS GO betting sites. Skins är otroligt populära bland CSGO-spelare. Fastän de inte förbättrar spelarprestationerna vill många ha så sällsynta skins som möjligt. Det här har skapat en marknad för CSGO skin betting – med en hel del problem på köpet.

Du kan inte syssla med CSGO skin betting på vanliga och säkra CS GO betting sites. I stället måste du bege dig till mera tvivelaktiga spelsajter på vilka CSGO skin betting kan vålla spelarna problem – hur?

Många bedrägerier. Det finns oräkneliga exempel på bedrägerier på CSGO betting sites med skins – vissa av dem är till och med helt skandalösa – där spelare har blivit av med sina skins eller pengar.

Marknadsföring till barn. Åtskilliga influencers har kritiserats för att marknadsföra CSGO skin betting till deras följare, som inte så sällan är barn. Det har inte direkt stärkt CSGO skin bettings trovärdighet.

Dålig säkerhet. Många CSGO skin betting sites drivs av enskilda aktörer och kontrolleras därför inte av yttre verksamheter, som ju regelrätta bettingsajter görs. Detta innebär att de mindre seriösa spelsidorna inte kan ge spelarna ekonomisk säkerhet. Om CS GO betting sites konkar eller av andra orsaker stängs ner riskerar man som spelare att bli av med sina pengar.

Lagar och regler. Det finns flera exempel på länder där den här typen av betting sidor är klassade som olagliga. Ta Nederländerna som exempel! Där förbjöds CSGO skin betting sites. Nederländska konton för CSGO skin betting stängdes ner och spelare förlorade CSGO skins till ett värde av miljontals kronor, då de efter det blev obrukbara.

På grund av väldigt många osäkerheter kring CSGO skin betting råder vi dig att hålla dig borta från såna typer av betting sidor.

 

Betta på CSGO

Regler och villkor gäller 18+CSGO match betting

Våra bästa tips för CSGO match betting

När du nu känner till de varierade möjligheterna inom CSGO betting är det dags att vi kikar på vad du ska tänka på när du börjar med CSGO match betting på riktigt.

Ändringar i lineupen

När du ska lägga bets via CSGO betting sites är det givetvis viktigt att hålla koll på laguppställningen, på huruvida det har gjorts ändringar i lagets lineup.

Varje år finns det nya möjligheter för spelarna att byta lag, och just därför kan laguppställningen skifta. För somliga betyder att byta CS-lag att den sista biten faller på plats, som då Magisk bytte till Astralis 2018.

För andra kan ett lagbyte medföra betydligt sämre lägen. Lägg därtill eventuella skador spelarna kan råka ut för så får du ytterligare skäl till att hålla dig uppdaterad om laguppställningen inför match-tippandet på CS GO betting sites.

Lagens form och styrka

Vid spel på CS GO betting sites är det lika viktigt att bilda dig en uppfattning om de enskilda CS-lagens aktuella form som om deras form i jämförelse med andra lag.

För att illustrera vad vi menar tänker vi använda oss av FaZe som exempel. Efter att ha spelat i absolut världsklass under en lång tid tappade laget formen 2018. Sett i ett jämförande perspektiv ligger vissa lag helt enkelt bättre till än andra.

Om vi tar nummer 3 på den aktuella toprankinglistan (januari 2019), Liquid, har de bara vunnit 2 av 10 uppgörelser med nummer 1 på listan, Astralis. Men FaZe, som har rasat ner till plats nummer 6 på listan, har däremot vunnit 4 av deras 10 senaste uppgörelser med Astralis. Överraskande, eller hur?

Samma överraskningsmoment finns i mera lokala uppgörelser, där chansen för överraskningar faktiskt är stor. Glöm med andra ord aldrig bort underdogen i din betting när du spelar på CS:GO.

Vilka maps är lagen bäst på?

Vilka maps är lagens bästa? Det gäller att hålla koll på detta. Under 2018 kunde Astralis klättra tack vare 26 raka segrar på Nuke. Segertåget fortsatte in på 2019. Det här kan ju jämföras med vårt eget favoritlag Fnatic, som inte direkt är bästa vänner med Overpass.

På Overpass har de nämligen bara fixat vinsten 55% av matcherna. Så ännu en aspekt att ta hänsyn till vis spel på CS GO betting sidor!

Är lagen bäst som CT eller T?

Vi rekommenderar vidare att du håller koll på om ett lag är bäst på att spela på Terrorist- eller Counter-Terrorist-sidan. Det är dessutom särskilt viktigt att ta dig en ordentlig titt på kartan. Vissa kartor favoriserar T-sidan medan andra ger CT-sidan fördelar.

Släng ett öga på statistiken på spelsajter som hltv.org inför att du lägger dina bets på CSGO betting sites. Länk här.

Långsamma startare

Hur långt inne i en turnering är ett lag? Fascinerande nog finns det de lag som är notoriskt långsamma i starten och som först kommer igång när turneringen rullar för fullt. Samtidigt finns det de CS-lag som levererar en rykande start – så lär känna lagen du satsar på vid CSGO betting och deras specifika tempo.

Reseprogram

Att hålla koll på lagens reseprogram är också en viktig del av att välja rätt lag när du sysslar med CSGO betting. Många av de kända lagen har oftast fullspäckade program. Det kan påverka deras prestation då de löper risk för sämre prestation på grund av utmattning och bristande fokus.

Inför en stor CS-turnering är det inte alltid en nackdel ifall ett topplag tar lite lättare på en mindre turnering, det kan tvärtom ge dem större odds till vinst.

Jetlag – Var äger turnering rum?

Som en del av att hålla koll på reseprogrammen kan det också vara bra att hålla koll på i vilket land turneringen äger rum och hur lång tid resan dit tar för laget.

Om ett lag har rest väldigt långt på en kort tid – till exempel ett europeiskt lag som spelar på amerikansk mark – kan spelarna drabbas av jetlag och utmattning. Det kan i sin tur spela en stor roll för deras prestation. Väg in detta i din CSGO betting.

Gräv i spelarnas twitter-konton

Kurser i mediehantering har ännu inte nått CSGO-världen. Så medan exempelvis fotbollsspelare är mästare på att prata i en oändlighet utan att egentligen säga något intressant, är CSGO-spelarna ganska så öppenhjärtiga.

Det händer faktiskt att spelarna bråkar och gör upp med varandra i sociala medier eller att de öppet berättar om sina privata problem. Kanske att en spelare blivit singel. Oavsett problem och spänning kan det som pågår i livet hämma prestationen, och därför vill du såklart veta vad som sker för att också veta hur du ska satsa på CS GO betting sites.

De 3 bästa CSGO betting sites

Så nu har vi tittat närmare på CS GO skin betting, low betting samt på de oändliga spelmöjligheter, tips och tricks som finns inom CSGO match betting och på CS GO betting sites. Låt oss nu gå vidare de bettingsidor som kvalificerat sig till en plats på vår lista över bästa CSGO betting sajter.

Vill du läsa mer om vilka spelbolag som erbjuder bäst bonusar just nu kan du klicka dig in på vår artikel här.

Betway

Allas vårt Betway är en av de stora sajterna inom den här betting genrern. Många menar att detta är den främsta av alla CS GO betting sites.

Här hittar du ett utbud av esport betting utan dess like. Det är med stora framgångar som Betway har lyckats styra rodret mot att vara en av de bästa CSGO betting sites. På samma gång levererar de hyfsade odds, som vi ska se att andra oddssidor med denna typ av betting lyckas mindre bra med.

På Betway kan nya spelare och fans av CSGO betting sites hämta en enorm välkomstbonus på upp till 10 000 kronor. Villkoren gäller 18+ år.

FördelarNackdelar
Störst spelutbud av alla de bästa CS GO betting sitesDet kan ta lång tid att omsätta bonusen
Bra odds

Betta på Betway

Regler och villkor gäller 18+

Unibet

Den vittomspännande spelsajten Unibet erbjuder självfallet CSGO betting. Sajten har tidigare fått kritik för att inte vara störst på CS:GO, men de har tagit till sig kritiken och stadigt ökat utbudet med CS-matcher och spelmöjligheter, vilket har gjort den till en av de ledande betting sidorna inom den här e-sporten.

Unibets utdelning på e-sport betting är dessvärre alltid något lägre än vad den exempelvis är på fotboll.

Hos Unibet kan du få en välkomstbonus på 100 procent upp till 2000 kronor. Villkoren gäller 18+ år.

FördelarNackdelar
Bettingsajt med bra rykte Spelutbudet kunde varit bättre 
Mycket professionell sajt Detsamma gäller för utdelningen av odds 

Betta på Unibet

Regler och villkor gäller 18+

NordicBet

Den sista av våra CSGO betting sites NordicBet spelar i samma liga som de andra sajterna på listan. När det kommer till speltutbudet hamnar de i toppen av våra noggrant utvalda CS GO betting sidor.

Detta kan vägas mot att utdelningen på CS:GO match betting inte är så hög som på andra ställen. Tidigare granskningar av NordicBets oddsvinster visar att de hör till de bästa CSGO betting sites med lägst utdelning. I detta avseende finns det utrymme till förbättring.

FördelarNackdelar
Stort spelutbud Låg utdelning i jämförelse med andra CS GO betting sites 
Bra utbud med mycket fokus på nordiska lag 

Betta på Nordicbet

Regler och villkor gäller 18+ 

  • Betta på Sport & Events

18+ | Spela ansvarsfullt | Villkor gäller | Endast nya kunder | Kommersiellt innehåll