Från 02/07/2020 kommer alla svenska casino-bonusar begränsas till högst 100 kr. Den veckovisa insättningsgränsen kommer vara 5 000 kr.
Betting Odds Bonus

EM odds 2021 – Guide inför mästerskapet

23 februari, 2021
par casper pilgaard

Allt om EM odds hittar du här. Oavsett vilken marknad du söker. För EM odds 2021 så ger vi dig all information du behöver. Dessutom tittar vi närmare på förhandsfavoriterna.

Vem vinner EM odds

Land100 kr sport bonus100 kr FREEBET
England

6.0

6.0

Frankrike

6.5

6.5

Belgien

6.5

7.5

Tyskland

8.0

8.5

Portugal

9.0

9.0

Spanien

9.0

10.0

Nederländerne

8.0

12.0

Italien

12.0

13.0

Odds er från d. 5.5.2021. Husk at odds kan forandre sig. Nordicbet villkor: Endast för nya kunder som gör sin allra första insättning. Få 100 kr i bonus. Registrera och sätt in 100 kr eller mer och NordicBet com matchar din insättning med 100% i bonus upp till 100 kr. Bonus och insättning skall omsättas 1x på odds 1.50 eller högre och inom 60 dagar. Insättningar med Neteller och Skrill kvalificerar inte till bonusen. Regler och villkor gäller 18+. Unibet villkor: +18 år. Regler och villkor gäller. Välkomstbonus gäller enbart nya kunder som gör insättning på minst 100 kr. Bonus är giltig i 60 dagar. Fullständiga regler för bonus och omsättningskrav på bonussidan. Stödlinjen.se.

 

EM odds

Vilket lag vinner? EM odds 2020

Även om det är en stund kvar tills mästerskapet startar, så är självfallet förhandssnacket redan igång. För den som vill spela på vinnaren för EM odds 2021 är det så klart en god idé att ta del av alla experttips. Om du är tidigt ute med din research kring EM odds 2021, så har du större chanser att lyckas.

Det gäller inte bara att pricka in vinnaren – utan även för att tidigt identifiera skrällar i sommarns mästerskap. Fast glöm inte bort att EM odds 2021 ändras ständigt. Mycket kan fortfarande hända fram till sommarens mästerskap. Fast för att ge en bild av EM odds 2020 ska vi kika på några av lagen som redan pekats ut som favoriter.

Frankrike EM odds 2021

För fransoserna blev det en förlust i finalen 2016. Revanschlusten är garanterat stor, och vi kan räkna med att Frankrike kommer göra allt för att vinna EM i sommar. För tillfället så ger en fransk vinst ett EM 2020 odds 2-4 gånger satsade pengar.

2016 förlorade Frankrike som bekant mot Portugal. Därför stiger det portugisiska laget in på EM-planen med ett gott självförtroende – och är självfallet även ett av turneringens toppfavoriter.

Spanien EM 2021 odds

Det spanska laget räknas som en av dagens främsta fotbollsnationer. Däremot så påverkas EM 2021 odds av att den spanska prestationen i just EM-mästerskapen varit svajig under senare år.

Trots relativt låga odds så förlorade det spanska laget mot Italien under det senaste mästerskapet. Det gör ett svårt att avgöra hur väl Spanien kommer lyckas i kommande EM-spel. För även om EM-prestationen varit ojämn, så räknas ju Spanien som en av tidernas absolut främsta fotbollsnationer.

För tillfället så ger Spanien EM 2021 odds cirka 6–7 gånger pengarna.

Nederländerna EM 2021 odds

Nederländerna hör självfallet också till listan över de främsta internationella fotbollsnationerna. Fast holländarna har varit allt annat än stabila under de senaste mästerskapen och landslaget har faktiskt missat de två senaste mästerskapen.

Fördel eller nackdel? Något som talar för det nederländska landslaget är att man är revanschlystet, fast det gör det på samma gång svårt bedöma EM 2021 odds för Nederländerna. Landslagets mål är dock att vinna hela mästerskapet.

I dagsläget så ligger EM 2021 odds för en vinst för det nederländska laget på x10 – fast vi kan räkna med att EM 2021 odds kommer att ändras ju närmare mästerskapet som vi kommer. Vi håller dig självklart uppdaterad om förändringar för EM 2020 odds.

Vilka lag kan skrälla i EM?

Frankrike, Spanien och Nederländerna är alltså topprankade nationer om vi tittar på favoriter. Fast vilka är lagen som har chansen att skrälla? Faktum är att den frågan är minst lika spännande. Landslag som varit borträknade kan plötsligt göra oväntat bra matcher.

Ett svagt lag kan överraskande hitta formen, och plötsligt bli en av favoriterna. Ingen har väl glömt den isländska fotbolls-succén? Att i förhand försöka identifiera dessa skrällar är en svår utmaning, och visst behövs det en hel del tur för att lyckas.

Fast som vi skrev inledningsvis, så är det bra att så tidigt som möjligt börja följa de olika lagen. Det ger dig en chans att tidigt identifiera styrkor respektive svagheter.

EM 2021 odds – Har Sverige chans att vinna?

Vi ska fortsätta vår guide till EM 2021 med att titta närmare på de blågula chanserna. Faktum är att Sverige presterade väl i Nations League. Landslaget är sammansvetsat och har flera starka spelare.

Däremot så pekar många fotbollsexperter ut det svenska försvarsspelet som en svaghet. EM 2021 odds visar att det svenska laget är långt ifrån förhandsfavoriter för tillfället. Kommer EM 2020 odds att svänga till Sveriges fördel ju närmare mästerskapet vi kommer?

Vi håller tummarna för en stark, svensk EM-prestation.

EM match odds

Match1x2
11. Juni: Tyrkien – Italien

8.75

3.8

1.5

12. Juni: Wales – Schweiz

3.6

2.95

2.3

12. Juni: Danmark – Finland

1.48

4.15

7.4

12. Juni: Belgien – Ryssland

1.63

3.95

5.5

13. Juni: England – Kroatien

1.83

3.5

4.6

13. Juni: Österrike – Norra Markedonien

1.5

4.25

7.25
13. Juni: Nederländerne – Ukraina

1.55

3.95

6.5

14. Juni: Skottland – Tjeckien

2.9

3.2

2.55

Odds er från Unibet d. 5.5.2021. Husk at odds kan forändres.

Vem blir sommarens skyttekung?

Utöver att satsa på vinnare så kan du även spela på vem som kommer bli sommarens stora skyttekung. Du bettar alltså på den enskilde spelare som gör flest mål i hela mästerskapet. Redan nu så finns det ett antal förhandsfavoriter – och utmärker sig redan nu gör så klart storstjärnorna.

Cristiano Ronaldo – Portugal

Cristiano Ronaldo har en självklar plats på listan. Han är känd för sin extrema bollskicklighet, och räknas en av de bästa spelarna genom tiderna. Även om han var skadad i den senaste finalen mot Frankrike så lyckades han göra flera mål under turneringen och var tveklöst avgörande för Portugals EM-framgångar.

Han lyckades även göra flest mål under hela Champions League-turneringen. Av de totalt 9 mål som gjordes av laget, så var det Ronaldo som prickade in 6 av dem. Det som möjligtvis kan bara en nackdel är att fotbollslegenden nu fyllt 36 år.

Många tror därför att det här blir hans senast stora mästerskap.

Harry Kane – England

Även Kane är en solklar kandidat till att bli sommarens stora skyttekung. Kane har en imponerande segervit i både Tottenham och det engelska landslaget. Dessutom tog han hem utmärkelsen årets skyttekung i VM 2018, där han totalt gjordes sex stycken mål.

Kylian Mbappé – Frankrike

Mbappé är tveklöst det mest intressanta stjärnskottet i fotbollsvärlden just nu. Många experter riktar blickarna mot den franske spelaren, född 1998. Under det senaste vid mästerskapet stod han för fyra stycken mål, och frågan är hur många det blir under det här mästerskapet?

Mbappé imponerar stort med sin fantastiska spelteknik. Han har även triumferat i Champions League – och det mesta talar för att han kommer göra ett riktigt starkt EM-mästerskap.

Robert Lewandowski – Polen

Utsikterna för Lewandowski att ta hem titeln som skyttekung i EM är också stora. Den polske spelaren, som spelar i Bayern Münchens lagdräkt, har faktiskt lyckats att göra otroliga 200 mål i tyska Bundesliga.

Han har även en imponerande målstatistik i Champions League. Så kanske blir det hans som kniper titeln som årets EM-skyttekung?

Romelo Lukaku – Belgien

Trots sin unga ålder så har Lukaku har redan etablerat sig som en målkung. I Serie A gjorde han hela 23 mål under säsongen 2019-2020. Dessutom så har Belgien ett riktigt starkt lag, och Lukakus målstatistik ligger per ca imponerande 0,5 i varje match.

Det här är helt klart en skyttekung att hålla ögonen på!

FAQ – Vanliga frågor om EM 2021

Avslutningsvis så ska vi gå igenom några vanliga frågor som rör EM 2021 odds.

✅Vilka spel kommer jag kunna spela på?

Bettingbolagen storsatsar inför fotbolls-EM. Förutom att spela på resultatet, kommer du även ha tillgång till många olika marknader: Vilket lag kommer tilldelas flest gula kort? Hur ser det ut med de röda korten? Vem blir mästerskapets store skyttekung? Och vilken deltagarnation har den bästa målvakten?

När det gäller EM 2020 odds har du flera alternativ att välja bland, men listan kan göras längre än så: Du kan såklart även spela på vilket lag som kommer ha gjort flest mål vid halvtid etc.

✅Var spelas EM-finalen?

Det här mästerskapet ser ju lite annorlunda ut mot tidigare turneringar. Det är inte ett land som kommer fungera som värdnation, stället spelas EM i flera europeiska länder.

Finalen däremot kommer att spelas i London. Vilket land som vinner EM kommer att avgöras på Wembley Stadium den 11 juli. Kanske är det en fördel för England? Det favorittippade laget kommer ju då att få spela finalen på hemmaplan.

✅Vilka är de topprankade lagen för EM 2021 odds?

I den här guiden har vi redan pekat på några av förhandsfavoriterna: England, Frankrike, Spanien och Nederländerna. Fast självfallet ska varken Tyskland eller Kroatien räknas bort.

✅Hur får jag höga odds?

Oddsen ändras hela tiden. För den som vill ha chansen att spela med höga odds är det en god idé att betta så tidigt som möjligt. Ett lag som har höga EM 2021 odds just nu, kan efter en snabbt uppåtpekande formkurva, sjunka snabbt. Om du vill lyckas med odds är det därför en god idé att försöka skaffa så mycket information som möjligt redan nu.

Redan nu kan du ta del av en hel del förhandssnack och tidningarna erbjuder ofta tidiga spelaranalyser. Glöm inte heller bort att kolla på tidigare statistik, för att få en bild av hur lagen kan tänkas prestera under mästerskapet.

Håller även uppdaterad med eventuella tränarbyte och liknande. Om du vill spela på ett lag har potential att bli en skräll, så bör du gå in tidigt med din satsning. Ju är tidigare som du sätter dit spel, så har du möjlighet att få höga EM 2020 odds.

✅Kommer det erbjudas live EM 2021 odds?

Svaret på den frågan är ja. Det stora bettingbolagen kommer garanterat erbjuda mängder av live EM odds – allt i kombination med tjänster som live streaming

  • EM 2021

18+ | Spela ansvarsfullt | Villkor gäller | Endast nya kunder | Kommersiellt innehåll