Från 02/07/2020 kommer alla svenska casino-bonusar begränsas till högst 100 kr. Den veckovisa insättningsgränsen kommer vara 5 000 kr.
Betting Odds Bonus

Skyttekung EM 2021 – spela på den främste målgörare i fotbolls-EM

6 mars, 2021
par casper pilgaard

Det börjar äntligen närma sig fotbolls-EM. Hög tid att börja fundera på vilka spel som man vill lägga under mästerskapet. Ett av de mest spännande alternativen är att titta på vem som blir skyttekung EM 2021. Vem av toppspelarna blir det som gör flest mål under mästerskapet? Kandidaterna till att bli skyttekung EM 2021 är många – flera av världens bästa anfallare kommer nämligen att ställa upp i EM 2021. Häng med i vår guide till skyttekung EM 2021.

EM skyttekung odds

Spiller
Harry Kane
Paul Pogba
Christiano Ronaldo
Antoine Griezzmann
Álvaro Morata
Hent bonusGå till Bethard
Regler och villkor gäller 18+
Gå till ComeOn
Regler och villkor gäller 18+
Gå till Unibet
Regler och villkor gäller 18+

Skyttekung EM 2021: En titt på oddsen

För att redan nu bilda sig en uppfattning om vem som kan bli skyttekung EM 2021 gäller det att börja göra sin research genom att titta på de andra ligorna. För sannolikheten är stor att det är en spelare i någon av de europeiska toppligorna som kommer att bli skyttekung EM 2020.

Fast ett flertal världsstjärnor gör det också svårt att veta vem som ligger bäst till. Odds skyttekung EM ställer fotbollskunnandet på sin spets.

Skyttekung EM 2021

Den som plockar hem titeln som skyttekung EM 2021 måste vara i absolut toppform. Även spelare som normalt är starka målgörare, kommer att ha svårt att slåss om titeln skyttekung EM 2020 om de inte prickar in formkurvan för mästerskapet.

Eftersom det fortfarande är en viss tid kvar till EM 2020 förändrats självfallet oddset för varje dag som går. Det betyder att mycket kan hända fram till avspark, men vi ska ändå titta på de spelare som redan nu pekas ut som favoriter till att bli den främsta målgörare under mästerskapet.

Toppkandidater – de kan ta hem titeln

Det finns fem spelare som redan nu måste beaktas om toppkandidater att ta hem titeln som skyttekung. Vi ska ta en närmare titt på dem alla.

Kandidat 1: Harry Kane (Storbritannien)

Kane ha gjort en smått makalös karriär. Tittar vi några år tillbaka, så spelade han i klubbar i den andra divisionen. I dag skulle nog få inte hålla med om att Kane är en av världens absolut främsta fotbollsspelarna för tillfället.

Den urstarke anfallaren är därför given på listan över de som kan bli skyttekung EM 2020. Och kanske kan Kane ta det engelska laget hela vägen till VM finalen som faktiskt kommer spelas i London?

Kandidat 2: Paul Pogba (Frankrike)

Går vi tillbaka några år i tiden, så var det nog inte så många som hade trodde att ha Pogba skulle ha chans att bli skyttekung EM 2021. Fast han har – precis som Kane – några extremt starka säsonger bakom sig.

Fransmannen har alla förutsättningar att göra en stark EM- presentation. Han har en oerhört hög lägstanivå, och är verkligen en spelare att hålla ögonen på under mästerskapet.

Spelare 3: Cristiano Ronaldo (Portugal)

Ronaldo har en sensationell karriär. I över 10 år så har han faktiskt återkommande varit en kandidat till att bli skyttekung i EM. Karriären tog fart i Sporting Lissabon och resten är så att säga historia. Ronaldo har spelat i både Manchester United och Real Madrid.

Numera spelar 35-åringen i Serie A i Juventus lagtröja. Hans prestation i EM-sammanhang är också stabil. EM-guldet tillföll Portugal 2016 och kanske har Ronaldo även chans att bli skyttekung EM 2020?

Kandidat 4: Antoine Griezmann (Frankrike)

Att Frankrike har ett lag fyllt med stjärnor är obestridligt. Griezmann hör till ett av lagets storstjärnor och även han har potential att bli skyttekung EM 2020.

Eftersom Frankrike fick se sig besegrade i den senaste finalen, så är det garanterat ett revanschlystet team som kommer att försöka säkra den franska segerni sommarens mästerskap.

Kandidat 5: Álvaro Morata (Spanien)

Spanien hade ett par riktiga guldår under perioden 2008 och 2012. Sedan dess har spanjorerna däremot haft svårt att hålla samma höga nivå. Morata är däremot en oerhört stark anfallare med en kapacitet som får kan mäta sig med.

Om det spanska laget kan hitta tillbaka till den tidigare storformen, kan skyttekung i EM 2020 helt klart heta Álvaro Morata.

Skyttekung i Champions League och Europa League

För att kunna ge en så komplett bild som möjligt av skyttekungar så ska vi även ta närmare titt på Champions League och Europa League. Spelare som presterade väl i dessa europeiska ligor, har även stora möjligheter att prestera väl i europamästerskapet.

Skytteligan vanns av Lionel Messi, men vi får vänta till VM innan vi får njuta av det argentinska laget igen. Däremot Robert Lewandowski, som placerades som nummer två på listan, goda chanser att prestera väl under sommarens EM.

Lewandowski spelar som bekant i polska laget, och kanske kan Polen ta sig långt med storstjärnan på topp? En annan spelare som gjort riktigt bra ifrån sig i Europa League är fransmannen Oliver Giroud. Även Luka Jovic, från Serbien, har potential att göra många mål under mästerskapet i sommar.

FAQ: Skyttekung EM 2021

✅Vilka faktorer ska man titta på innan man spelar?

För att kunna pricka in skyttekung EM 2021 råder vi dig att titta på flera olika faktorer – inte bara hur bra den enskilde spelaren är, utan även hur lagets formkurva ser ut.

✅Hur hittar jag bra odds?

Genom att studera oddsen kan du få en bild av hur olika spelare värderas för tillfället. Studera därför gärna odds skyttekung EM i god tid innan mästerskapet börjar, för att på så sätt kunna hitta egna favoriter som du vill satsa på.

✅Vilken spelare kan skrälla?

Den som har förmågan att hitta spelarna som skräller i mästerskapet, kan så klart göra en riktigt bra satsning. Vissa experter pekar ut Emil Forsberg som en sådan spelare. Forsberg, som spelar i Leipzig, tros stå inför sitt stora genombrott i EM-sammanhang, och är därför väl värd att kolla in när det gäller odds skyttekung EM.

Se också: Spelbolag som erbjuder bäst bonusar.

  • EM 2021

18+ | Spela ansvarsfullt | Villkor gäller | Endast nya kunder | Kommersiellt innehåll