Från 02/07/2020 kommer alla casino-bonusar för svenska användare begränsas till högst 100 SEK. Den veckovisa insättningsgränsen kommer vara 5 000 SEK. Tänk på detta när du granskar innehållet på vår webbplats
Betting Odds Bonus

Smarkets bonus

21 juni, 2020
par casper pilgaard

Den här gången ska vi ta en närmare titt på Smarkets exchange.Smarkets är allt annat än vanlig bettingsida. Här erbjuds nämligen en så kallad oddsbörs. Smarkets exchange betyder att du kommer att spela mot något av de andra spelarna.

Smarkets exchange erbjuder därmed en helt ny typ av upplevelse. Ta chansen att satsa och vinna med Smarket odds. I vår fullmatade guide så kommer vi att förklara allt om hur oddsbörsen fungerar. Självfallet så har vi även tagit reda på hur hög Smarkets bonus som du kan få när du skapar ett konto.

Smarkets bonus

100 kr i Smarkets bonus

Vi börjar med att kolla på Smarkets bonus. Om du är ny medlem väntar nämligen ett generöst välkomsterbjudande på Smarkets. Smarkets bonus är tillgänglig för alla nya spelare och ger dig hela 100 kr extra att spela för.

Om du är nyfiken att kolla in vad det här spännande spelbolaget har att bjuda på är alltså Smarkets bonus en bra start. Du aktiverar Smarkets bonus direkt när du öppnar ditt konto – och hur det går till ska vi titta på lite längre fram.

Finns det då några andra bra kampanjer och erbjudanden? Smarkets ser till att alltid erbjuda sina spelare olika former av bonusar. Det har t.ex. tidigare funnit en Smarkets bonus som gav medlemmarna riskfria spel i Premier League.

Även inom travspelet har särskilda bonusar erbjudits. Om det dyker upp en ny Smarkets bonus som kan du alltid läsa om den här hos oss. Så kika gärna in då och då för att hålla dig uppdaterad om allt som rör Smarkets bonus. Självklart kan du även läsa om vilka erbjudanden som finns direkt på deras hemsida.

Vad är Smarkets exchange? Hur fungerar betting exchange

Är betting exchange något nytt för dig? Bara lugn. Vi ska givetvis förklara vad Smarkets exchange är. Till skillnad från traditionell betting, då du spelar mot spelbolagen så spelar du här istället mot andra spelare.

Betting exchange har tidigare inte varit så vanligt här i Sverige men börjar bettingtypen bli all mer etablerad. Flera spelbolag erbjuder numera betting exchange – men Smarkets exchange är helt klar ett av de bättre.

Till fördelarna med Smarkets exchange hör ett brett utbud liksom låga kommissionsavgifter. Betting exchange är garanterat något som vi kommer få se i allt högre utsträckning. Många uppskattar möjligheten att kunna sätta sina egna odds.

Fördelar med Smarkets exchange

Det finns en rad fördelar med att välja Smarkets exchange istället för traditionell betting.

 1. du har chansen att få bättre odds i jämförelse med de traditionella spelbolagen.
 2. du slipper problemet med imitering.
 3. du fungerar själv som bookmaker.
 4. om du spelar för högre summor så kommer du dessutom kan du räkna med lägre avgifter.

Hur fungerar kommissionen?

Man kan säga att bettingbolaget tar ut av en uppgift för att agera som en mellanhand. Spelbolaget kommer alltså ta ut en mindre avgift för spelet som görs. Denna brukar kallas för en kommission. Hur hög denna är varierar.

Enligt vår granskning så brukar den ligga på mellan 1–5 % av vinsten. När du ägnar dig åt den här spelformen så råder vi dig att alltid kolla upp vilka kommisionsnivåer som gäller innan du gör din satsning.

Utbudet på Smarkets sportsbook

Nu när vi gått igenom allt som rör Smarkets exchange så är det hög tid att kolla på Smarkets sportsbook och Smarket odds. Du har mängder av sporter att välja bland.

Fast i Smarkets sportsbook så är det tre sporter som är överlägset störst: fotboll, hästkapplöpning och tennis! Fast du har ju som sagt även gott om andra alternativ i Smarkets sportsbook. Även cykling, rugby, handboll, vintersport, pingis, boxning, cricket, golf och ishockey.

Smarkets sportsbook är värd ett högt betyg – och vi tror knappast att du kommer att sakna något. Något som får Smarket odds att utmärka sig är även ett brett urval av politik. Med Smarket odds kan du alltså betta på nästa vinnare i det svenska valet.

Dessutom erbjud Smarket odds på en rad andra politiska frågor inom EU, t.ex kunde man betta på Brexit-omröstningen.

Live betting och smarket odds

Dessutom erbjuder Smarkets livebetting som håller en riktigt hög kvalitet. När du bettar live spelar du under pågående match. Efter att du har hämtat hem din Smarkets bonus så har du alltså gott om alternativ då det gäller Smarkets sportsbook.

Live spel erbjuds till exempel på en rad fotbollsmatcher men även inom en hel del andra sporter. Kika bara på Smarket odds så ser du vilka matcher som finns tillgängliga just för tillfället.

Registrering på Smarkets exchange

Att komma igång och spela och att få sin Smarkets bonus är enkelt! Det enda som du behöver för att skapa ett konto för Smarkets exchange är ett BankID. Så här gör du för att registrera dig på Smarkets exchange:

 • Klicka “Skapa Konto” på Smarkets hemsida.
 • Ange dina personuppgifter.
 • Uppge vilken valuta som du vill använda när du spelar på Smarket odds.
 • Om du har fått en Smarkets bonus så aktiveras den i samband med din registrering.
 • I nästa steg så får du välja hur mycket du vill sätta in och spela för.
 • Verifiera med BankID.
 • Färdigt! Nu kan du börja göra dina satsningar i Smarkets exchange. Självklart så finns din Smarkets bonus redo omgående.

Användarupplevelse på Smarkets

Smarkets grundades faktiskt redan 2008 i Storbritannien. Med andra ord har man hunnit vara med ett tag. Även om vi spelare här i Sverige, och resten av Norden, inte har haft tillgång till Smarkets så länge så är det alltså ett väletablerat spelbolag.

Det märks inte minst när man går in på hemsidan. Allt betydligt strukturerat och du kan enkelt hitta information om allt som rör Smarkets sportsbook och Smarket odds. Du får en tydlig överblick av alla aktuella odds och vilka spelmöjligheter som du har just nu.

Självklart så kan du räkna med samma användarvänlighet oavsett på vilken enhet som du spelar. Smarkets finns tillgängligt för spel på alla typer av enheter. Som Iphone- eller Androidanvändare behöver du inte ladda ner någon särskild app. Direkt via mobilens webbläsare har du tillgång till allt som rör Smarkets bonus och Smarkets exchange.

Snabba och praktiska betalfunktioner

När du spelar på Smarkets sportsbook så har du tillgång till flera olika betalningstjänster. Du kan välja att göra dina insättningar med t.ex. VISA, Mastercard, Skrill, Neteller, Paypal, och Trustly. Dessa är alla riktigt snabba och enkla betalningsfunktioner.

Att göra en banköverföring för självklart lite längre tid, men även den här betaltjänsten erbjuds på Smarkets Sverige.

Frågor? Hör av dig till kundtjänst

Skulle du ha några frågor om t.ex. din Smarkets bonus eller något annat så kan du såklart välja att höra av dig direkt till kundtjänsten. Dessa finns tillgängliga i tre olika kanaler. Du

kan välja att ställa din fråga via telefon, för e-post eller via en live chatt. Supporten håller öppet mellan kl. 9 och midnatt varje dag Fast om du väljer att kontakta kundtjänsten vi i chatten så kan du faktiskt nå dem när som helst på dygnet.

Denna håller nämligen öppet 24/7. Bemötandet är professionellt och trevligt – precis som det ska vara med andra ord. När vi tog kontakt fick vi snabbt svar.

Sammanfattning Smarkets

Smarkets erbjuder ett unikt upplägg som många av oss är nyfikna på. Smarkets exchange gör spelbolaget till en av Sveriges mest spännande uppstickare just nu. Många av oss har väntat på introduktionen av en oddsbörs här i Sverige – och nu är den alltså här.

Det ska bli intressant att följa utvecklingen för Smarkets exchange. Vi tror nämligen att suget är stort på den svenska marknaden efter Smarket odds. Det erbjuds en rad spännande spel och de flesta toppmatcherna hittas ju faktiskt här.

Du har tillgång till ett gigantiskt utbud av spelmöjligheter – oavsett om man gillar att betta på de stora matcherna eller föredrar att gå in och i de lite mindre ligorna.

Om du är nyfiken på att testa Smarkets exchange så ska du så klart inte missa den Smarkets bonus som erbjuds just för tillfället. Med Smarkets bonus får du ju 100 kr extra att spela för.

Frågor och svar om Smarkets sportsbook

Är det säkert att spela på Smarkets? Innehar Smarket en licens från Spelinspektionens?

Du kan alltid känna dig trygg och säker när du spelar på Smarkets. Smarkets innehar självklart en spellicens utfärdad av den svenska spelinspektionen Dessutom innehar Smarkets även en licens från SUKGC samt MGA (Malta Gaming Authority).

Du loggar in tryggt och säkert direkt med ditt bank-ID. Självfallet är all information på hemsidan skyddad av kryptering så du behöver inte vara orolig för att dina personliga uppgifter ska hamna orätta händer.

Vad är skillnaden mellan Smarkets och andra bettingsidor?

Den stora skillnaden är Smarkets exchange. Det innebär att du inte spelar mot ett spelbolag utan mot de andra spelarna. På så sätt kan du styra mer över din satsning.

Finns det olika typer av bonusar och kampanjer?

Absolut! Just nu finns det till exempel en Smarkets bonus som delas ut till alla nya medlemmar.

 • Spelbolag recensioner

18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & villkor gäller | Endast nya kunder | Kommersiellt innehåll
Spelpaus
Sjalvtest